Gemeente Teylingen Team Teylingen
Inloggen

Voor panelleden

Informatie

Vraag en antwoord

Heeft u een vraag? Kijk hieronder of neem contact met ons op. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

Voor wie is het Team Teylingen panel bedoeld?
Het panel is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Teylingen.

Wie beheert het Team Teylingen panel?
Het online burgerpanel is eigendom van gemeente Teylingen. Het panel wordt beheerd door DirectResearch, een onafhankelijk marktonderzoeksbureau dat is gevestigd in Amsterdam.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Het wijzigen van uw gegevens kan door rechtsboven in te loggen op de homepage van deze website. Vervolgens kunt u bij mijn gegevens uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?
Klik in het inlogscherm rechtsboven op wachtwoord vergeten en vul uw e-mailadres in. Het wachtwoord wordt naar het ingevulde e-mailadres gestuurd.

Hoe vaak krijg ik een onderzoek?
Panelleden ontvangen een uitnodiging per e-mail waarin wordt gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek. Via een persoonlijke link in deze e-mail komt u direct bij de vragenlijst. Gemiddeld krijgt u drie tot vier keer per jaar een uitnodiging.

Wat is de beloning voor deelname?
Bij elk onderzoek maakt u kans op prijzen. De prijzen kunnen per onderzoek verschillen en worden vooraf bij elk onderzoek bekend gemaakt. Na afloop van het onderzoek worden de prijzen verloot onder de deelnemers. Winnaars worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld en vermeld op de website (www.teamteylingen.nl).

Hoe kunt u zich afmelden voor het Team Teylingen panel? ‚Äč
U kunt zich te allen tijde afmelden.

Wat is het privacy beleid van het Team Teylingen panel?
Gemeente Teylingen respecteert de privacy van alle panelleden. Alle resultaten worden anoniem verwerkt en gerapporteerd door DirectResearch. Gegevens uit het onderzoek worden nooit aan derden ter beschikking gesteld. Lees hier het volledige privacy statement.